Welkom bij Kindcentrum Anne Frank 

Op ontwikkelingsgerichte wijze, verbonden met de buurt en met een open karakter bieden wij kinderen en ouders geborgenheid. We hechten waarde aan orde en regelmaat en geven onze kinderen ruimte en ondersteuning om uit te groeien tot de wereldburgers van morgen. 

 

Kindcentrum Anne Frank bestaat uit een basisschool, peuteropvang en buitenschoolse opvang. We bieden een aanbod voor kinderen van 2 tot 13 jaar van 7.30 tot 18.30 uur. In de directe nabijheid bevindt zich tevens een kinderopvanglocatie.

 

blok1

Schilderen

rood

School Anne Frank

“Waar kinderen hun eigen dagboek schrijven”

Structuur en regelmaat

Buurtgebonden

Gezonde en veilige school

Prikbord

Nieuws & agenda

 

Kalender

Bekijk het hele prikbord


klik hier
Kunstproject JIM

Begin november staat in het Mecc het paardensportevenement "Jumping Indoor Maastricht" (kortweg JIM) weer gepland. Dit jaar is aan verschillende bedrijven gevraagd een "paard" te sponsoren en dit kunstzinnig te versieren. Onze school heeft het door het Mecc gesponsorde paard mogen versieren. Onder leiding van kunstdocente Nicole Mulkens hebben de leerlingen van groep 7 en 8 een wit paard omgetoverd tot een mooi kunstobject. Vandaag is "ons" paard op transport naar het Mecc gegaan, waar het tijdens het JIM te bewonderen zal zijn. 

19 oktoberLees verder

Het team

 

Inline image

 

Van links naar rechts en van boven naar beneden: 

Julie, Lou, Wesley, Tom, Ingrid

Wilma, Nicole, Annuschka, Vera, Mariëlle, Barbara,

Chantal, Roxanne, Eveline, Mireille, Suzanne, Kim, Eva

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren